Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

frama fojnica 2015 obecanjaFojnica - U nedjelju 4. listopada 2015., na svetkovinu sv. Franje Asiškoga, Frama Fojnica je proslavila 15 godina svoga postojanja.

U isto vrijeme održao se i obred primanja novih članova te davanja obećanja u Frami. Zajedno s Framom Fojnica, slavlje je imala i Frama Busovača. Obred se održao uz večernju svetu misu u 18 sati. Poslije je bila prezentacija video albuma u kojoj su framaši i svi prisutni vjernici mogli vidjeti mnoge fotografije od osnutka Frame (2000.g.) do danas. Bila je to prezentacija koja je probudila mnogo emocija, radosti i smijeha. Prisjetili smo se kako je sve izgledalo na samom početku Frame, vidjeli smo kako je napredovala i kako izgleda danas. Nakon događaja u crkvi, svi prisutni su imali priliku sići u konobu gdje smo još dodatno proslavili 15. rođendan. A Framin bend je zabavljao framaše i uljepšao slavlje svojom svirkom. Framaši se zahvaljuju svima koji su došli i pružili nam podršku u daljnjem radu.

Mirela Šimunić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo