Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

 

Busovača-U župi sv. Ante Padovanskog u Busovači održana je izborna skupština OFS-a, poslije večernje svete mise. U jednom prelijepom ozračju, gdje se tako vjerno časti zaštitnik župe, bilo je lako birati novo vijeće mjesnog bratstva.

 Novo vijeće čine: ministra Ankica Vidović, doministra Gordana Ljubos, tajnica Josipa Vujica, učitelj formacije Željko Majdanđić, rizničarka Jela Malenica, te povjerenica za Framu Anita Ljubičić. Izboru je nazočio duhovni asistent ovog mjesnog bratstva fra Vice Tomas, koji je svojim blagoslovom posebno potaknuo sve članove. Izborima je presjedala Ružica Čelan, ministra mjesnog bratstva OFS-a u Kreševu i članica Područnog vijeća OFS-a Bosne Srebrne.

 OFS Busovača

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo