Citat tjedna

"Zato i vi budite pripravni jer u čas kad i ne mislite Sin Čovječji dolazi."

Mt 24, 44

Domaljevac - Obred izbora Vijeća održan je na  na prvu nedjelju Došašća prigodnom pjesmom i znakom križa, te uz službu Božje riječi: Čitanja iz Djela apostolskih (6, 1 - 6), Pripjevnog psalma (Ps 24), Evanđelja po Mateju (Mt 20, 20-28) te uz franjevačka čitanja Spisa svetog Franje i zaziv Duha Svetoga.

 

Za predsjednicu je izabrana Anabela Franjić, za podpredsjednika Marijan Mikolić, za tajnicu Matea Ćošković, za blagajnika Matej Jakobović, dok je  za voditeljicu formacije izabrana Ružica Matić. Pridruženi članovi Vijeća su Marija i Ana Koturić.

Kao delegat područnog bratstva Franjevačke mladeži  Bosne Srebrene bio je fra Velimir Bavrka, župnik i duhovni asistent Frame župe Gornja Dubica.

Frama Domaljevac

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo