Citat tjedna

"Obnavljajte se duhom svoje pameti i stvorite novog čovjeka."

(Ef 4, 23-24)

Busovača - U župi sv. Ante Padovanskog u Busovači, održan je 22.sudenog 2014. godine susret za djevojke članice Male Frame Busovača, zajedno s djevojkama iz župe Rođenja Blažene Djevice Marije Brestovsko.

 

Susret su animirale djevojke iz Male Frame uz pomoć s. Gordane Davidović i s. Marije Tomić. Cilj susreta je bio duhovno se pripremiti za Došašće. Otvoriti svoje srce poput jaslica koje su imale samo jednu prednost: bile su na raspolaganju, a to je u biti sve što se od nas zahtijeva u ovim danima Došašća-biti otvoren!

Ovi blagdani osim otvorenosti podsjećaju nas i na povezanost s ljudima, prirodom i svima živima oko nas. Stoga je Mala Frama sa s. Gordanom ovih dana hodočastila u Franjevački samostan Rama- Šćit gdje smo se obogatili i duhovno i kulturno. Ove milosne trenutake i primljene darove poželjeli smo podijeliti sa našom župnom zajednicom. Pripremili smo za njih molitveno razmatranje prije sv. mise na 1.nedjelju došašća, te nakon sv. mise prodaju adventskih vijenaca čijim prilogom ćemo darovati najpotrebitije naše župe. Ovo vrijeme očekivanja, iščekivanja, budnosti neka u svima nama probudi radost NADE.

 

Mala Frama Busovača

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo