Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

DSC 8423 Enhanced NR

Dana 22. Lipnja Frama Domaljevac u dvorištu svoje župne crkve održala 8. Godišnje ministrantske igre. Djeca su se u 9 sati okupila iza župne crkve, gdje smo ih nakon potpisivanja, dijeljenja u grupe i uvodne molitve i zajedničkog plesa upoznali s prvom igrom, te smo nakon toga nastavili s ostalim igrama, s kratkim pauzama.

DSC 8355

Sve je igre upratilo osvježavajuće piće, a u zadnjih nekoliko igara koje su uključivale i vodu djeca su se mogla međudosobnp polijevati vodom kako bi se ohladili u velikoj vrućini. Na kraju su poslužene pice a nakon završne molitve događaj je zatvoren. Sve u svemu održavanjem ovoga događaja smo probudili duh zajedništva i zaigranosti duh u djeci, ali i natjecateljski duh te je kroz igre zbližio i nas framaše, kao što nam je i kroz zajedničku molitvu prosvijetlio u vjeri. 

Mir i dobro!

Predsjednik frame Domaljevac, Roko Lucić

DSC 8355 1

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo