Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Ljubuncic 001a

Dana 26.05.2024. godine, na blagdan Presvetoga Trojstva,  obavljen je obred prvih zavjeta u mjesnom bratstvu Franjevačkog svjetovnog reda (OFS) župe Ljubunčić. Svoje prve zavjete na godinu dana dao je brat Drago Ištuk.

Sveto misno slavlje predvodio je fra Marko Jukić, a koncelebrirali su fra Mario Jelić, župnik i mjesni duhovni asistent OFS-a i fra Stjepan Orkić. Zavjete je primila mjesna ministra OFS-a Zdenka Lijović, a u ime Crkve potvrdio ih je i blagoslovio fra Marko Jukić.

Ljubuncic 002a

Nakon gozbe za Stolom Gospodnjim, okupili smo se u Domu svetoga Ante na zakusku, druženje i čestitanje. Hvala dragome Bogu na ovom slavlju i bratskom zajedništvu. Bratu Dragi želimo ustrajnost u franjevačkom pozivu. Zahvaljujemo braći i sestrama iz mjesnoga bratstva OFS-a Livno koji su svojim dolaskom uveličali ovo naše slavlje!

Mir i dobro!

Zdenka Lijović, OFS Ljubunčić

Ljubuncic 003a

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo