Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

WhatsApp Image 2024 01 02 at 13.55.23

Tradicionalna livanjska čajanka, XXIII. po redu, ove godine je održana je 15. prosinca pod geslom "Bog je blizu, očekuj ga!".

Unatoč hladnoći naši sugrađani velikodušno su se odazvali i podržali naš humanitarni rad.

Kroz jutarnji i večernji program nudili smo, uz kuhano vino, čaj, kavu i razne poslastice. U ponudi su također bili razni suveniri, božićna pšenica kao i domaći kolači. Večernji program glazbom uživo uljepšali su naši framaši.

Hvala Frami Ljubunčić, Frami Podhum, Frami Vidoši, Frami Bila i Frami Vitez koji su došli na druženje i donijeli sa sobom framašku radost i time uljepšali i podržali našu Framu i čajanku. Hvala i našim framašima na uloženom trudu i vremenu kojim su nastavili tradiciju Frame i pokazali da je Bog prisutan i da su mladi još uvijek aktivni u Crkvi. Bilo nam je zadovoljstvo, u našem pastoralnom cesntru, ugostiti framaše Frame Angelus iz Viteza i produbiti započeta prijateljstva.

WhatsApp Image 2024 01 02 at 13.55.23 1

WhatsApp Image 2024 01 02 at 13.55.23 2

Mir i dobro!

Vole vas vaši livanjski framaši!

 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo