Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

WhatsApp Image 2023 06 17 at 20.05.53

U subotu, 17. lipnja 2023. godine održan je izbor vijeća Frame Podhum.

 
Izbore je predvodila Barbara Vujeva, pridruženi član područnog vijeća Frame Bosne Srebrene. Izbori su započeli zajedničkom molitvom, nakon čega su framaši upoznati sa samim tijekom izbora pozvani na ozbiljnost i odgovornost u izboru članova koji će savjesno voditi mjesno bratstvo Frame na dobrobit svih.
 
 
 
Novo vijeće Frame Podhum čine: 
 
 
 
Predsjednik: Frano Milardović
 
Potpredsjednica: Gabriela Mihaljević
 
Voditeljica formacije: Mara Klišanin
 
Tajnik: Bože Sabljić
 
Blagajnica: Zorica Milardović
 
Pridruženi član: Lucija Omazić
 
 
 
Frama Podhum napokon nakon 7 godina mirovanja i 3 godine susreta bez Vijeća i svih  onih takozvanih dječjih bolesti kao i prvih nesigurnih koraka skupili smo hrabrost i odlučili smo ozbiljnije pristupiti na poticaj našeg duhovnog asistenta fra Jure kojem iskreno zahvaljujemo na moru strpljenja s nama kao i poticaju da budemo mladi, živimo od svoje vjere te onda nađemo svoje mjesto u Crkvi. 
 
 
Iza izbora nastavili smo zajedničko druženje u župnoj kući i sudjelovali smo na devetnici i svetoj zavjetnoj misi o spomenu Bezgrešnog Srca Marijina.
 
 
Zahvaljujemo se Barbari Vujeva na dolasku u naše bratstvo te poticajnim i ohrabrujućim riječima, te novom vijeću želimo mir i ustrajnost! 
 
Ante Pavlinović, framaš

 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo