Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

WhatsApp Image 2023 06 04 at 20.38.37

Dana 30.5.2023 u crkvi sv. Ante na Bistriku održana su primanja i obećanja Frame Sarajevo, pod geslom: "Iako mnogi, jedno smo tijelo."

Obećanje je obnovilo 7  framaša i 3 nova člana su primljena u Bratstvo franjevačke mladeži.
Svečanu svetu misu, u  sklopu pobožnosti trinaest utoraka svetom Anti, i uz prisustvo Ikone kraljice franjevačke obitelji (slike) koja je stigla i u našu crkvu, predvodio je fra Marinko Pejic, dok su franjevački bogoslovi sa Nedžarića bili u asistenciji pri svetoj misi, a framaški bend Antonius animirao misu.
Zahvaljujemo se gostima koji su svojim dolaskom uljepšali naš najsvečaniji framaški dan, a to su: Frama Novi Šeher, udruga katoličkih studenata EMAUS, članovi FSR-a Sarajevo, te prijatelji sa studentskih tribina na Bistriku.
Druženje za sve goste i framaše nastavilo se u prostorijama samostana sv. Ante na Bistriku, uz pjesmu i veselo raspoloženje.
Primljenicima i obećanicima želimo obilje uspjeha i blagoslova u njihovu životu, kao i želju da svojim životima svjedoče i naviještaju našega Gospodina, onako kako je to činio naš sveti Franjo.
 
WhatsApp Image 2023 06 04 at 20.37.45
 

WhatsApp Image 2023 06 04 at 20.39.00

 
 
Mir i dobro!
 
S poštovanjem,
Valentina Udovičić tajnica Frame Sarajevo
logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo