Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

WhatsApp Image 2023 04 03 at 17.53.31

 

Na svetkovinu Blagovijesti, 25.03.2023. godine, mjesno bratstvo Franjevačkog svjetovnog reda župe Ljubunčić hodočastio je Kraljici Mira u Međugorje. Krenuli smo u jutarnjim satima. Prije sv. mise koja je bila u 11 sati pristupili smo sakramentu svete ispovijedi. Na sv. misi naš đakon fra Nikola Livaja je posluživao i čitao sveto Evanđelje. Poslije sv. mise i duhovne okrijepe imali smo i tjelesnu na zajedničkom stolu.

Nakon toga smo se uputili ka Brdu ukazanja, molili smo krunicu, a naš đakon fra Nikola je na svakom otajstvu imao kratko razmatranje. Po povratku s Brda ukazanja ostali smo još kratko vrijeme, svatko u svojim privatnim molitvama i zahvalama našoj nebeskoj majci Mariji. Potom smo se vratili svojim kućama. Bogu hvala na ovom milosnom danu.
 
WhatsApp Image 2023 04 03 at 17.53.56
 
Mir i dobro!
Zdenka Lijović, mjesna ministra OFS
logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo