Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

IMG 20221231 WA0024

Dragi trećari, framaši i duhovni asistenti!

Sada već tradicionalno, iz godine u godinu, našom zajedničkom humanitarnom akcijom pružamo podršku i pomažemo onima kojima je to najpotrebnije. Posebno nas raduje kada vidimo da su vaši prilozi sakupljani u zajedničkim aktivnostima bratstava OFS-a i Frame, no ništa manje vrijedni nisu ni oni pojedinačni prilozi.

U ovogodišnjoj humanitarnoj akciji prikupljeno je 47.971 KM za Majčino selo u Međugorju. Vjerujemo da će ova donacija biti podrška njihovoj svakodnevnoj plemenitoj misiji brige za djecu.

Stoga u duhu evanđeoske: „Što god učiniste jednom od ove moje najmanje braće, meni učiniste“ (Mt 25, 40). Nacionalna vijeća OFS-a i Frame se od srca zahvaljuju svim bratstvima na novčanom prilogu, kao i na molitvama koje su pratile ovu humanitarnu akciju.

Koristimo priliku i da svima zaželimo obilje Božjeg blagoslova u novoj godini i da vaša dobročinstva dobri Gospodin obilato nagradi!

Mir i dobro!

 

Fra Antonio Baketarić, Nacionalni duhovni asistent Frame BiH                                            

Fra Miro Relota, Nacionalni duhovni asistent OFS-a u BiH


Ivana Vidović, nacionalna ministra OFS-a u BiH                                            

Anđela Marić, nacionalna predsjednica Frame BiH

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo