Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Krakhjeva Sutjeska

POZIV NA 14. NACIONALNO HODOČAŠĆE
BOSANSKOJ KRALJICI KATARINI
I SUSRET FRANJEVAČKOG SVJETOVNOG REDA U BiH

Drage sestre i braćo,

Gospodin Vam dao mir!

 

Zahvalni Gospodinu za sve milosti, kao i za vrijeme u kojem živimo i u kojem smo pozvani živjeti svoj poziv, ove godine nastavljamo sa organiziranjem XIV. Nacionalnog hodočašća OFS-a u Bosni i Hercegovini u Kraljevu Sutjesku koje će se održati u nedjelju, 23.10.2022. godine pod geslom „Čisto srce stvori mi, Bože, i duh postojan obnovi u meni“ (Ps 51, 12). 

 

Program će  započeti u 10:00 sati uvodnim riječima i pozdravima nacionale ministre OFS-a u BiH Ivane Vidović, potom slijedi krunica i mogućnost za svetu ispovijed. U 11:00 sati slavi se svečana sveta misa koju će predvoditi fra Miro Relota, nacionalni duhovni asistent . 

 

Nakon svete mise, u dvorištu crkve biti će organiziran šator u kojem će se moći sastati i bratski družiti svi svjetovni franjevci iz BiH. Potičemo da se uvijek nastoji ostvarivati bratski dijalog i komunikacija među bratstvima, da možemo poput psalmista klicati: Gle, kako je dobro i kako je milo, kao braća živjeti! (Ps 133)

 

Radujemo se našem susretu u Kraljevoj Sutjesci i sve vas srdačno pozdravljamo našim tradicionalnim pozdravom

 

 MIR I DOBRO! 

 

Nacionalna ministra OFS u BiH

Ivana Vidović, OFS

 

Nacionalni duhovni asistent OFS u BiH

Fra Miro Relota, OFM

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo