Citat tjedna

"Ta ljubav je Božja razlivena u srcima našim po Duhu Svetom koji nam je dan!"

Rim 5, 5

DSC 98031

Dana 27.08.2022. godine u našoj župi organiziran je jednodnevni kamp za djecu osnovnoškolske uzrasti pod nazivom "Dječje ljeto". Program su vodili naši framaši, na čelu s animatorima i duhovnim asistentom fra Ivanom Stanićem. Cijelo poslijepodne proveli smo u igri, plesu i druženju, a nakon objeda uslijedila je večernja sveta misa i završetak programa.
 
Ovaj kamp u budućnosti želimo održavati redovno i s trajanjem od više dana te ga pretvoriti u tradiciju. Nadamo se da će kroz ponavljanje iz godine u godinu, svake iduće biti još bolje, još jače i s porastom sudionika. Cilj nam je osvijestiti roditeljima i djeci važnost vjere i zajedničke molitve te socijalizacije s vršnjacima i boravka u prirodi bez društvenih mreža. Dopustite djeci da budu djeca i svjedočit ćete "čudima".

DJI 03281

DJI 0277 11

 
Mir i dobro!
Ivana Mišković


 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo