Citat tjedna

"Zato i vi budite pripravni jer u čas kad i ne mislite Sin Čovječji dolazi."

Mt 24, 44

Medjugorje 01

Dana 25.06.2022.godine, na godišnjicu Gospinog ukazanja, članovi Franjevačkog svjetovnog reda iz župa Ljubunčić, Suho Polje i Livno organizirali su zajedničko hodočašće u Međugorje. Na hodočašću su bila 22 člana OFS-a ovih župa – mjesnih bratstava. Autobus je krenuo iz Ljubunčića i usput smo pokupili braću i sestre iz Livna i Suhog Polja.

 

Po dolasku u Međugorje, nakon kraćeg odmora, uputili smo se ka crkvi svetog Jakova, na molitvu i ispovijed. U 14:30 sati smo krenuli na Brdo ukazanja, gdje smo molili za nas, naše obitelji i naša mjesna bratstva. Sa Brda ukazanja sišli smo u Međugorje u procesiji skupa sa ostalim hodočasnicima.

 

Nakon kratkog odmora ponovno smo se okupili kod vanjskog oltara crkve svetog Jakova, gdje smo molili Krunicu i slavili svetu Misu. Poslije Mise sa ostalim hodočasnicima smo molili 7 Očenaša. Oko 22 sata smo autobusom krenuli svojim kućama. 

 

Bogu dragom i našoj Nebeskoj Majci hvala na ovoj milosti i bratskom zajedništvu.

Medjugorje 21

 

Zdenka Lijović, OFS Ljubunčić

Vesna Konta, OFS Livno

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo