Citat tjedna

"Zato i vi budite pripravni jer u čas kad i ne mislite Sin Čovječji dolazi."

Mt 24, 44

WhatsApp Image 2022 06 06 at 11.32.08

U nedjelju na blagdan Duhova 5. lipnja u crkvi Svetog Ante Padovanskog u Čukliću proslavili smo obred Primanja i Obećanja u našoj Frami. Naše geslo  bilo je:"Gospodin je stijena moja tvrđava moja i izbavitelj moj."(Ps 18,2). Ovo geslo smo izabrali kako bi nas podsjećalo da se uvijek možemo osloniti na Boga.
Svetu Misu predvodio je naš područni duhovni asistent fra Davor Petrović uz pomoć našeg duhovnog asistenta fra Josipa Jukića. U Framu Čuklić primljeno je petero novih framaša, a njih trideset i jedno dalo je obećanje na jednu godinu u kojoj će slijediti put Sv. Franje.
Veliko hvala ostalim bratstvim koja su došla i podržala nas, a posebna zahvala Frami Livno koja je svojim pjevanjem i sviranjem animirala Sv. Misu. Nakon misnog slavlja druženje smo nastavili u crkvenom dvorištu. A naši framaši su se potrudili i osmislili zabavni program.
Veliko hvala našem fra Josipu koji je bio naša podrška i vjetar u leđa.

Hvala dragom Bogu što nas je poslužio lijepim vremenom i hvala Mu na divnom danu.
Mir i dobro!

 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo