Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

WhatsApp Image 2022 05 31 at 21.38.46

U subotu 28.05.2022. u crkvi Gospe od Anđela svoje "EVO ME" izreklo 13 primljenika i 42 obećanika. Geslo naših primanja i obećanja - Zazovi me i odazvat ću ti se !
Obred je predvodio područni duhovni asistent fra Davor Petrović koji je kao i uvijek imao prekrasnu propovijed i prenio najljepše riječi, dao nam ponovni podsjetnik u snagu Duha svetoga i da ćemo jedino s tom snagom sve u životu lako podnijeti i nikada nećemo strepiti od onoga što nas čeka i što je pred nama. Svi mi framaši smo dokaz Božje milosti i samog djelovanja Duha svetoga koja u nama gori i daje moć za naš rad u krugu franjevačke mladeži ali i života van Frame. Hvala našim framašima na dostojanstvenom ponašanju i Bogu koji nas je darovao jedne drugima i poklonio nam najljepše dane mladosti.  Hvala i gostima iz Frame Čuklić, Ljubunčić, Podhum, Vidoši i Vitez jer su uljepšali naš dan koji je za nas uvijek velik i poseban.
Također veliko hvala i Luciji Omazić koja je svojim glasom uljepšala naše sveto misno slavlje i probudila posebne emocije  u svakome od nas i našem neumornom duhovnom asistentu na svemu što za nas čini.
Još jednom hvala svima i MiD.
Vole vas vaši livanjski framaši

WhatsApp Image 2022 05 31 at 21.38.47

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo