Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

IMG 20220508 WA0193

Sedmoga svibnja 2022. godine održali smo obred Primanja i obećanja. Svetu misu predvodio je fra Silvio Zlatarević koji nas je svojom dirljivom propovijedi podsjetio što uistinu znači biti framaš te nas potakao na razmišljanja o našim ulogama u frami. 
 
U Framu je pristupilo 23 primljenika, a obećanje dalo 22 framaša. Na Obredu su nazočili framaši iz Kiseljaka, Kreševa, Fojnice, Banbrda, Brestovskog, Ljubunčića, Viteza, Uskoplja, Guče Gore, Bugojna i Jajca, a Zenički framaši su uljepšali misno slavlje svojim lijepim pjevanjem. 
 
Ovim putom zahvaljujemo fra Silviju, Frami Zenica, svim gostima i njihovim duhovnim asistentima i svima koji su nam pomogli u organizaciji Obreda te uljepšali događaj svojim dolaskom. 
Mir i dobro!
 
Frama Busovača
IMG 20220508 WA0194
 
logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo