Citat tjedna

"Obnavljajte se duhom svoje pameti i stvorite novog čovjeka."

(Ef 4, 23-24)

AirBrush 202203270826361

 

U subotu, 26. ožujka 2022. godine, održani su godišnji izbori vijeća Frame Zenica.
Brzo je prošla još jedna, sedma godina našeg djelovanja. Već uveliko "gazimo" osmu, a ponosno možemo reći da je, u periodu od 2015. pa do danas, kroz Framu prošlo preko 70 framaša različitih uzrasta, zanimanja, osobnosti, ali i religijskih uvjerenja...
S obzirom na to da smo mala, gradska Frama i da se družimo van susreta, dobro se poznajemo i vrlo smo složni te uvijek spremni na kompromis.
Ni danas nam to nije nedostajalo pa smo odlučili da će novo vijeće činiti:
Predsjednik: Stefan Kokić
Potpredsjednik: Toni Petrović
Voditeljica formacije: Anja Udovčić
Tajnica: Dorotea Bekić
Blagajnica: Ivona Pavešić
Pridružene članice: Maja Pandža
                             Gabriela Dujak
Zahvaljujemo se duhovnom asistentu fra Stjepanu, koji je zbog zauzetosti područnih vijećnika i delegata, priskočio u pomoć i predvodio izbore. Hvala i bivšem vijeću na godinu dana ispunjenih molitvom, učenjem, radionicama, glazbom... Vjerujemo da će novi poredak vijeća biti jednako složan, funkcionalan i ažuran te da će im ovo biti lijepo iskustvo! Vijećnici, sretno i Bog vas blagoslovio.

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo