Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

 

 

frama tolisa22222222jaaaaaaa

PRIMANJA I OBEĆANJA FRAME TOLISA
 13.02.2022. godine Frama Tolisa je održala obred primanja i davanja obećanja u bratstvu Franjevačke mladeži. Time su odlučili da će slijediti svetog Franju te postati dio framaške obitelji.

Svečano misno slavlje, uz gvardijana fra Maria Jurića i duhovnog asistenta fra Daria Matanovića, predvodio je fra Silvio Zlatarević, zamjenik provincijskog duhovnog asistenta Frame i OFS-a Bosne Srebrene fra Davora Petrovića.Njih 18, potaknuti Božjom milošću, obnovili su svoja obećanja življenja Evanđelja u zajedništvu franjevačke obitelji, a upriličen je i obred primanja četvero novih članova. Misno slavlje su svojom pjesmom uljepšali članovi Zbora Adoro, a potporu framašima svojim dolaskom i zajedničkim druženjem pružili su Frama Domaljevac, Kiseljak i Zenica. Nakon samog obreda održano je druženje u dvoranama samostana. Svojom pjesmom, igrom i molitvom su se svi zajedno zabavili. Framaši su odlučili nastaviti ustrajno slijediti Isusa Krista po uzoru na svetog Franju, a svojim aktivnim radom u župi mladima pokazati smisao Frame i našeg zajedništva.
Vjerujemo kako će kroz aktivnosti u Frami svi zajedno sebi obogatiti život, udaljiti se od nekih ružnih stvari i poroka i približiti se Bogu i Crkvi.
Mir i Dobro!

p9999910000

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo