Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

_DSC8594.NEF_1.jpg

U subotu, 13.11.2021. godine u crkvi Rođenja BDM u Ljubunčiću svoje "EVO ME" izreklo je 26 obećanika i 14 primljenika. Geslo naših primanja i obećanja je "Svi moji izvori su u tebi." (Ps 87,7)

Jako nam je drago što je obred primanja i obećanja vodio naš bivši duhovni asistent, fra Ivica Matišić koji je trenutno duhovni asistent Frame Busovača. U svojoj propovijedi fra Ivica je istaknuo da smo svi mi pozvani da budemo Isusova produžena ruka na zemlji i potaknuo nas da kao djeca Božja svakodnevno živimo Evanđelje.

_DSC8602.NEF_1.jpg

Veliko hvala i našem duhovnom asistentu fra Mariu Jeliću koji se zajedno s nama pripremao za ovaj dan i koji nas usmjerava u daljnjem putu. Nakon misnog slavlja druženje smo nastavili u domu svetog Ante. Zahvaljujemo Bogu i svim framašima koji su uveličali naš dan.

Na poseban način zahvaljujemo našoj Fami Angelus, Frami Busovača koja je svojim animiranjem uljepšala naše misno slavlje.

Mir i dobro!

Frama Ljubunčić

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo