Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

WhatsApp Image 2021 10 26 at 21.32.53

U utorak, 26.10. 2021. godine, na spomendan svetog Demetrija Srijemskog održana je izborna skupština Frame Sarajevo. Nakon zaziva Duha Svetoga i poticajnih misli koje je uputio područni duhovni asistent Franjevačke mladeži fra Davor Petrović, izabrano je novo vijeće.

Izbor novog vijeća predvodila je potpredsjednica područnog vijeća Frame Bosne Srebrene Ana Duno, a u narednih godinu dana službu vijeća Franjevačke mladeži Sarajevo obnašat će:

Predsjednik - Dario Adžić

Potpredsjednica - Josipa Bošnjak

Voditeljica formacije - Ana Filipović

Tajnica - Angelina Tolić

Blagajnica - Sara Valjan

 

Zahvaljujemo starom vijeću na trudu i vremenu koji su uložili u prethodnoj godini dana u organiziranje tjednih susreta, poticajnim mislima i molitvama kojima su pratili i ohrabrivali članove Franjevačke mladeži u njihovom duhovnom rastu. Zahvaljujemo im na prenesenom oduševljenju Ocem Franjom koji su prenosili na sve članove Frame Sarajevo te im želimo obilje Božjeg milosrđa, mira i radosti da ih uz zagovor Blažene Djevice Marije i zagovor Serafskog Oca svetog Franje prate u njihovom životu i radu i ubuduće. 

Novoizabranom vijeću želimo obilje Božjeg blagoslova te da ih u njihovom radu u bratstvu Franjevačke mladeži ustraju u poniznosti te nikada ne zaborave da je njihova dužnost služiti i prepoznavati Krista u svakom čovjeku. Želimo im obilje Duha Svetoga da im podari dar poniznosti da mogu služiti Kristu u bratu čovjeku, da svojom providnošću prati svaki njihov angažman te da im podari darove Duha Svetoga da na njihovim licima uvijek sija mir i radost kao svjedočanstvo svakom čovjeku da pripadaju Isusu Kristu i da se proslavi Krist Kralj u srcu svakog člana Franjevačke mladeži.

 

Frama Sarajevo

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo