Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

IMG 20211031 WA0005

U sklopu Nacionalne humanitarne akcije Frame i Franjevačkog svjetovnog reda BiH, dana 31.10.2021.godine u župi Duha Svetoga, Nova Bila realizirana je zajednička akcija mjesnih bratstava Frame i FSR-OFS nakon nedjeljnih svetih misa prodajom likera i kolača napravljenih vrijednim rukama naših članova.

Sretni smo, jer radeći na ovom projektu uživali smo plodove zajedničkog rada i bratskog druženja što je i cilj naših bratstava - da obogaćujemo jedni druge, te primjerom bratske ljubavi potičemo druga srca da čine dobro. To se i desilo, jedan od naših župljana se javio da želi pomoći na izravan način obiteljima zbog kojih je ova Nacionalna humanitarna akcija i organizirana.

Čudesno je kako naša kap dobrote može učiniti da poteče slap ljubavi prema potrebitima.

Stoga nas silno raduje što će zaiskriti osmijeh na licima djece i roditelja dragih obitelji.

Hvala svim članovima Frame i FSR-a, kao i svim župljanima župe Nova Bila. Nastavimo i dalje ljubiti čovjeka na konkretan način!

Mirjana Biljaka, OFS

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo