Citat tjedna

"Stazama pravim On me upravlja."

Ps 23, 3

IMG-20211002-WA0140.jpg

U subotu, 2. listopada u župnoj crkvi u Gučoj Gori održan je obred primanja i obećanja framaša u bratstvo. Ovogodišnje geslo bilo je: „Dječice, ne ljubimo riječju i jezikom, već djelom i istinom.“

Uz framaše iz Guče Gore, svoja obećanja obnovilo je 9 framaša Frame Zenica, a po prvi put u bratstvo je stupilo 13 framaša iz Frama Ovačarevo i Dolac. Svim primljenicima želimo sretan i blagoslovljen ulazak u bratstvo. Oni su postali dio velike framaške obitelji, a proširivanje iste uvijek donosi radost. Isto tako, obećanicima želimo blagoslovljenu još jednu godinu framaškog djelovanja. Velika je odluka posvetiti svoj život nasljedovanju sv. Franje, stoga smo ponosni što je i ove godine u našoj župi mnogo framaša obnovilo svoja obećanja. Svetu Misu predvodio je fra Božidar Štrkalj, duhovni asistent Frame Busovača, a bend Frame Vitez odlično se pobrinuo za glazbeni dio obreda. Svojom prisutnošću framaši iz Nove Bile i Bučića iskazali su nam veliku čast i zajedno s nama proslavili ovako važan trenutak za naša bratstva.

Mir i dobro!

Frama Guča Gora

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo