Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

IMG_4482_1_1.jpg

U utorak, 25. svibnja, Frama Sarajevo je proslavila obred primanja i obećanja. U sarajevsko bratstvo je primljeno sedam framaša, a osam je obnovilo svoja obećanja. Pod geslom “Strpljiv moraš biti sa svima, a najviše sa samim sobom.” framaši su se radosno odazvali “Evo me” obećavši da će godinu dana živjeti po uzoru na sv. Franju.

Misno slavlje je počelo u 19:30 u crkvi sv. Nikole Tavelića na Kovačićima. Misno slavlje je predvodio fra Davor Petrović, područni duhovni asistent Frame Bosne Srebrene i duhovni asistent Frame Sarajevo.

IMG_4530_1.jpg

Nakon blagoslova i zajedničkog fotografiranja, druženje je nastavljeno u prostorijama provincijalata, gdje su framaši nakon zakuske nastavili druženje uz gitaru i pjesmu. Ovim putem se želimo zahvaliti bendu Prophetes iz Kiseljaka koji su nam svojim talentom uljepšali euharistijsko slavlje.

Mir i dobro!

Frama Sarajevo

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo