Citat tjedna

"Obnavljajte se duhom svoje pameti i stvorite novog čovjeka."

(Ef 4, 23-24)

fsr livno

Na blagdan sv. Leopolda livanjski trećoreci proslavili su svog zaštitnika u župnoj crkvi Svih Svetih pod misom u 17:00 sati. Misu je predslavio područni duhovni asistent fra Davor Petrović koji je predvodio obrede zavjetovanja kojem su pristupili Dalibor Periša i Adela Vujica.

U propovijedi fra Davor je istaknuo ponizni lik sv. Leopolda koji je svoje vrijeme provodio u ispovjedaonici slušajući i odriješujući pokornike od grijeha. U tome se posebno osvrnuo na važnost slušanja bližnjega što posebno možemo primijetiti i kod sv. Franje koji je nastojao svojim životom primiti i posvjedočiti Evanđelje. Misno slavlje animirali su svojim pjevanjem i sviranjem livanjski framaši. Na kraju mise fra Emanuel se u ime mjesnog bratstva zahvalio fra Davoru i područnom ministru Marijanu Begiću što su pohodili bratstvo i sudjelovali u ovom značajnom događaju za bratstvo. Zahvalni Bogu za nove članove i vjerni Božjem pozivu za bratski i evanđeoski svijet, neka nas primjer i riječi sv. Franje učvrste u tom poslanju.

FSR Livno 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo