Citat tjedna

"Stazama pravim On me upravlja."

Ps 23, 3

image2.jpeg

U subotu, 22.svibnja, naša Frama je imala obred primanja i obećanja. Svečano misno slavlje bilo je u župnoj crkvi s početkom u 18;00h. Svetu misu je predvodio duhovni asistent fra Božidar Štrkalj. Obredu je pristupilo 18 framaša. 10 framaša je pristupilo obredu primanja u Framu, dok je njih 8 obnovilo svoja obećanja.

Nakon mise i zajedničkog fotografiranja, zajedno s našim framašima gostima iz Livna, Čuklića, Ljubunčića, Šujice, Vidoša i Bugojna uputili smo se u dvoranu  na okrepu, osvježenje i druženje u veselom ozračju. Za dobru atmosferu su se pobrinuli svi framaši, a druženje je nastavljeno do kasno u noć uz igru, pjesmu i ples.

image0.jpeg

Ovim putem se želimo zahvaliti Frami Ljubunčić koji su predivno animirali svetu misu, također veliko hvala Frami Livno, Čuklić, Šujica, Bugojno i Vidoši koji su bili uz nas na naš važan dan! Nadamo se da našem druženju nije kraj i da se uskoro vidimo opet!
Prvenstveno hvala dragom Bogu te svima onima koji su kroz ovih nekoliko dana bili dio ove franjevačke obitelji.

Mir i Dobro!
Frama Suho Polje

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo