Citat tjedna

"Stazama pravim On me upravlja."

Ps 23, 3

primanja 1

Na dan 14. veljače 2021. godine Frama Tolisa je imala obred primanja i davanja obećanja življenja Evanđelja u zajedništvu franjevačke obitelji. Misno slavlje je predvodio područni duhovni asistent Frame Bosne Srebrene fra Davor Petrović, a na obredu je prisustvovala i područna predsjednica Ana Jurić.

U našu Framu su ušla 4 nova člana, a njih 22 je dalo ili obnovilo svoja obećanja. Nakon samog obreda primanja i obećanja uslijedilo je druženje i izbor novog vijeća naše Frame kojeg je predvodila područna predsjednica Ana Jurić.

Novo vijeće Frame Tolisa čine:
Predsjednica: Magdalena Mišković;
Potpredsjednik: Robert Vukić;
Voditeljica formacije: Mirjam Oršolić;
Tajnica: Ruža Miličić;
Blagajnica: Ivona Živković.

IMG 6638

Zahvaljujemo i framašima iz Frame Domaljevac što su došli i uljepšali nam ovo slavlje. Nadamo se da će naši framaši nastaviti ustrajno slijediti Isusa Krista po uzoru na svetog Franju. Svojim aktivnim radom u župi želimo i ostalim mladim pokazati smisao Frame i našeg zajedništva.

Mir i dobro!
Frama Tolisa

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo