Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

WhatsApp Image 2021 02 06 at 10.17.20

U petak, 5.veljače 2021. godine održan je izbor novog vijeća Frame Bučići. Izbore je predvodila područna tajnica Frame Bosne Srebrene Kristijana Bavrka. Na izborima je nazočio duhovni asistent Fra Marinko Didak, sestra Vlatka Dujmović te Josipa Đambas koja je učiteljica formacije i povjerenica za Framu OFS-a u Bučićima. Na početku izbora zazvali smo Duha Svetoga, nakon čega smo se upoznali s pravilima i tijekom izbora te smo pristupili glasanju.

Naše novo vijeće čine:
Predsjednik: Josip Djaković
Potpredsjednica: Klara Matuka
Tajnica: Ana Kutleša
Blagajnica: Sara Radejić
Voditeljica formacije: Kristijana Bavrka

Zahvaljujemo starom vijeću koje je kroz proteklu godinu dana vodilo i odgajalo naše bratstvo Franjevačke mladeži te sestri Vlatki koja neumorno radi s nama dugi niz godina. Zazivamo Božji blagoslov na novo vijeće, želimo im ustrajnost i istinsku franjevačku radost kroz službu i djelovanje u mjesnom bratstvu Frame Bučići.


Frama Bučići

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo