Citat tjedna

"Ta znam: Isusa Raspetoga tražite! Nije ovdje! Uskrsnu kako reče."

Mat 28, 6-7

IMG 20201213 WA0021

2020. godina je, kao što znamo, bila ispunjena situacijama s kojima smo se po prvi put suočili i bili primorani naviknuti se na „novo normalno“ , što je zapravo udaljilo ljude, ne samo fizički, već i duševno. No i ova se godina bliži svome kraju i već smo ušli u najljepše i najveselije doba godine koje se svake godine željno iščekuje. Stoga su framaši župe Rama-Šćit odlučili uzeti stvar u svoje ruke, ne dopustiti da nedostaje božićnog duha usprkos ovim teškim vremenima i situaciji u kojoj se nalazimo i opet zbližiti ljude, ali zbližiti u srcima.

IMG 20201212 164857

Povodom Nedjelje Caritasa, framaši su se pod vodstvom fra Andrije Jozića organizirali i odlučili posjetiti obitelji u našim župama. Kao mali znak pažnje, mladi su pripremili božićne čestitke i domaće kolačiće te uručili svim župljanima uključujući sela Ripci, Šćit, Jaklići, Podbor, Ploča, Sopot i Mluša. Osmjesi na licima ljudi te riječi zahvale i podrške znak su da se svako dobro djelo isplati i što je najbitnije čini i nas sretnijima.
Framaši žele još jednom ovim putem zaželjeti svima sretne predstojeće blagdane uz obilje zdravlja i Božjeg blagoslova.
Mir i dobro,
Frama Rama-Šćit

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo