Citat tjedna

"Ta znam: Isusa Raspetoga tražite! Nije ovdje! Uskrsnu kako reče."

Mat 28, 6-7

vit

Svjedoci smo kako je pandemija koja trenutno vlada ostavila trag u cijelome svijetu. Unatoč tome članovi Frame Vitez potrudili su se da trenutna kriza ne uskrati božićni duh našim župljanima. Tako je 4. i 5. prosinca Vitezom vladao božićni duh.

Naime, Framaši Frame Vitez i ove godine su organizirali Božićnu čajanku koja je ovoga puta trajala dva dana. Čajanka je na gradski trg privukla mnoge građane koje su Framaši počastili blagdanskim delicijama te su radosnom atmosferom pokazali što znači biti Framaš i širiti duh Božića. 
U ponudi je bilo mnogo toga, od fritula i kobasica do kuhanog vina i rukotvorina kreativne sekcije Frame Vitez. Dio prikupljenih sredstava namijenjen je u dobrotvorne svrhe, preciznije za pomoć djeci u Africi. 
Čajanka je oba dana počinjala u 9 sati, a završavala bi u večernjim satima. 

vit1

Nadamo se da smo na ovaj način u Vitez donijeli čaroliju i ljubav Božića i tako uljepšali našim župljanima ovo vrijeme priprave za Božić poručili su iz Frame Vitez. 
Čestit Božić!

Frama Vitez

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2020 All Rights Reserved. Design and development logo