Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

viber slika 2020 11 28 12 13 55

U petak, 27. studenog, 2020. održana je izborna skupština Frame Kreševo. Izbornu skupštinu je vodila područna blagajnica Frame Bosne Srebrene Petra Vukadinović uz nazočnost našeg duhovnog asistenta fra Nikole Pejčina.

Uvodnom molitvom i zazivom Duha Svetoga, započeli su izbori. Nakon molitve, Petra je istaknula da framaši odgovorno i savjesno biraju braću i sestre koji će voditi bratstvo kroz sljedeću godinu.

Novo vijeće Frame Kreševo čine:
Predsjednik: Ivan Nujić
Potpredsjednik: Antonio Šakić
Voditelj formacije: David Drljo
Tajnica: Ivana Topić
Blagajnik: Toni Šero
Pridruženi članovi: Andrea Puljić, Leona Barešić i Mia Kvasina

Na samom kraju uslijedio je blagoslov novog vijeća i obećanje novog vijeća da će svjesno i odgovorno izvršavati svoje dužnosti kroz narednu godinu.
Zahvaljujemo se starom vijeću na vodstvu kroz prošlu framašku godinu i nadamo se da će novo vijeće nastaviti ondje gdje je staro stalo!

Mir i dobro!

Frama Kreševo

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo