Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

frama3

U nedjelju, 25.listopada 2020., održan je obred primanja i obećanja u Frami Suho Polje na Kupresu pod geslom: “Ja – Svjetlost – dođoh na svijet da nijedan koji u mene vjeruje u tami ne ostane.” (Iv 12,45). Sveto misno slavlje predvodio je duhovni asistent fra Emanuel Radić. U obredu je sudjelovalo ukupno 9 framaša; 3 framaša koja su primljena u bratstvo i 6 framaša koji su obnovili svoja obećanja. Nakon svete mise imali smo druženje.

farma1

Također smo i održali mjesnu izbornu skupštinu. Izbor novog vijeća predvodila je Anita Vujeva, predsjednica Frame Livno, a nazočni su bili duhovni asistent fra Emanuel Radić, Izabel Ivančić, pridruženi član frame Livno i Lucija Kovač, tajnica frame Livno.

Izabrani su:
Predsjednica: Lucija Smoljo
Podpredsjednik: Bože Baršić
Voditelj formacije: Katarina Svalina
Tajnik: Ivan Kusić
Blagajnik: Marko Vila
Pridruženi članovi: Petra Ćosić i Antonija Jurič
Novom vijeću želimo obilje Božjeg blagoslova u njihovom radu. Starim vijećnicima veliko hvala za rad i trud. Zahvalni dragom Bogu što je sve prošlo u redu i nadamo se da će svatko od nas nastojati održati ono obećano pred Gospodinom i da ćemo svi zajedno biti glasnici Velikoga Kralja!

Mir i dobro!
Frama Suho Polje Kupres

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo