Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

viber slika 2020 10 18 12 34 21

U nedjelju, 18.listopada 2020.g. Frama Zenica održala je obred davanja i obnove obećanja u sklopu pučke mise u 10:00h pod geslom: "A povrh svega - ljubav! To je sveza savršenstva." (Kol 3,14)

Sveto misno slavlje predvodio je fra Davor Petrović, područni duhovni asistent Frame Bosne Srebrene, uz koncelebraciju fra Stjepana Antolovića, duhovnog asistenta Frame Zenica, a bend Novo nebo pjesmom je uljepšao naš poseban dan.
Svoje obećanje da će slijediti Krista stopama svetog Franje Asiškog dalo je 18 zeničkih framaša.
Ponosni smo na činjenicu da ove godine proslavljamo 5 godina postojanja tako da je naša Frama imala velike razloge za slavlje.
Zahvalni smo, prvenstveno, Bogu na divnom danu i na ljudima koji sačinjavaju naše bratstvo te svima koji su nas podržavali proteklih godina.
Zbog trenutne situacije, obred je održan bez gostiju iz drugih Frama.
 
Mir i dobro!
Frama Zenica
logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo