Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

U subotu,17. listopada pod večernjom misom održan je obred primanja i obećanja Frame Osova pod geslom „ Nesigurnu budućnost stavi u sigurne Božje ruke“. Sveto misno slavlje predvodio je fra Silvio Zlatarević, duhovni asistent Frame Kiseljak uz koncelebraciju fra Josipa Kapetanovića, fra Antuna Perkovolića te fra Stjepana Antolovića.

Na obredu je sudjelovalo 30 framaša koji su primljeni u bratstvo. Nadamo se da ćemo moći svi održati ono obećano pred Bogom i biti glasnici Isusa Krista.

Nakon večernje mise održan je izbor skupštine Frame Osove. Izbor novog vijeća predvodila je Ana Duno,područna potpredsjenica Frame Bosne Srebrene,a nazočni su još bili fra Silvio Zlatarević i fra Josip Kapetanović, duhovni asistent Frame Osova.

Nakon zaziva Duha Svetog nastupio je izbor novog vijeća.

Izabrani su:

Predsjednica: Veronika Barbarić

Potpredsjenica: Gabrijela Barbarić

Voditeljica formacije: Matea Gabelić

Tajnica: Izabela Tadić

Blagajnik: Gabriela Pranjić

Pridruženi član: Nikola Ćurić

Novom vijeću želimo obilje Božjeg blagoslova u njihovu radu, a starim vijećnicima se zahvaljujemo na neprestanom radu i sebedarju za naše bratstvo.

Mir i dobro!

Frama Osova

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo