Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

IMG 20201002 235231 235 1

„Ako je Bog za nas, tko će protiv nas?”
Rim 8, 31

Tradicionalno, 02. listopada 2020. godine na drugi dan trodnevnice sv. Franji Asiškom, održana su primanja i obećanja Frame Guča Gora. Sveto misno slavlje u crkvi sv. Franje Asiškog predvodio je fra Davor Petrović, duhovni asistent Frame Bosne Srebrene.
Uz 19 framaša koji su obećali i u narednoj godini slijediti Krista po uzoru na sv. Franju, našem bratstvu se pridružilo sedam primljenika. Njihov franjevački put tek započinje, a uz podršku cijele župne zajednice, nadamo se da će njime dugo koračati.
Nakon svete mise i obreda primanja i obećanja u dvorištu samostana, uz pjesmu i ples, uslijedilo je druženje framaša. Ovo je bila lijepa prigoda za stvaranje novih prijateljstava i širenje framaške suradnje.


Mir i dobro!
Frama Guča Gora
logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo