Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

viber image 2019 11 05 17 04 01U nedjelju 03. 11. 2019. župna je zajednica u Busovači predvođena Franjevačkim svjetovnim redom i Framom organizirala humanitarnu akciju i u djelo provela onu poznatu poslovicu: „U dobru je lako biti dobar, na muci se poznaju junaci“.
Naime, toga su dana FSR i Frama pripremili kolače, čaj i rakiju kojim su počastili vjernike na svetim misama a onu su dali svoj prilog koji će ići za liječenje Patrika Ivanovića iz Žepča. Patrik muku muči s urođenom srčanom manom i njegovo stanje postaje sve gore i gore a liječenje sve skuplje i skuplje. Zato smo kao Franjevačka obitelj u župnoj zajednici organizirali ovu humanitarnoj akciji kako bi pomogli Patriku i njegovoj obitelji da se junački bore i uspješno pobjedi ovu bolest.
 
viber image 2019 11 05 17 04 00Iskreno se zahvaljujemo svim župljanima koji su sudjelovali na ovu akciju.
 
Mir i Dobro!
 
Frama i FSR Busovača
 
logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo