Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

poziv6Draga braćo i sestre!

Pozivamo Vas na 6. Nacionalni seminar za voditelje formacije i odgovorne u bratstvima Frame koji će se održati u Visokom od 3. do 5. ožujka 2017. godine pod geslom: „Hvala Ti što stvoren sam tako čudesno!“(Ps 139). Dolazak sudionika predviđen je u petak, 3. ožujka, od 16:00 do 17:00 sati u Franjevačkom konviktu, gdje će sudionici biti smješteni, a završetak je predviđen u nedjelju, 5. ožujka nakon ručka.

Nacionalni seminar za voditelje formacije i odgovorne u bratstvima Frame  je od iznimne važnosti za rast bratstva i njegovo napredovanje u formaciji kroz susret i povezivanje sa framašima iz cijele Bosne i Hercegovine. Nadamo se da ćete uvidjeti važnost ovog Nacionalnog susreta, te da će svako bratstvo poslati svoje predstavnike. Na seminar možete poslati dvoje framaša (preporučuje se voditelj formacije i osoba iz vijeća Frame). Prijave za seminar traju do 26. veljače 2017. Participacija za ovaj seminar iznosi 40 KM. Molimo framaše da sa sobom ponesu posteljinu i ručnike.

 Možete se prijaviti na sljedeći način:
   - članovi Frame Bosne Srebrene Ivi Maros, područnoj voditeljici formacije, na e-mail adresuframa.fsr.bs@gmail.com ili broj mobitela 063 166 499
   - članovi Frame Hercegovine Kristini Primorac, područnoj voditeljici formacije, na e-mail adresusredisnjica.frama@gmail.com ili broj mobitela 063 849 495

Očekujemo vašu prijavu i radujemo se vašem dolasku, a do tada vas pozdravljamo našim pozdravom

MIR I DOBRO!

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo