Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

4. IGRAMinistrantski susret „FRAMIN“ je tradicionalna manifestacija koja će se ove godine održati u subotu 14. svibnja u Franjevačkom sjemeništu u Visokom pod geslom: „Milosrdni poput Oca“ u organizaciji područnog vijeća Frame Bosne Srebrene. Djeca uzrasta osnove škole će se natjecati u „Kvizu znanja“ i različitim „Igrama bez granica“. Posebno će biti organiziran „Turnir u stolnom tenisu“ a u poslijepodnevnim satima će biti mogućnost za razgledavanje škole povodom „Dana otvorenih vrata Klasične gimnazije“. U sklopu ovog programa će biti organizirani i „Dani otvorenih vrata Franjevačkog sjemeništa i Postulature“ pod geslom: „Dođi i vidi“ (Iv 1,45-51). Župnici mogu prijaviti mlade koji razmišljaju o duhovnom pozivu i žele iskusiti kako izgleda život u samostanu. Mladići koji se prijave mogu ostati u samostanu na konaku i nakon programa „Framina“ u subotu 14.5. i u nedjelju 15.5.

  PROGRAM (subota 14.5.2016.):

9:30 -10.30 sati: Dolazak u Visoko i prijava (sportska dvorana)

10:30 sati: Krunica na nakanu za mlade i nova duhovna zvanja

11:00 sati: Sveto misno slavlje (u sportskoj dvorani) predvodi fra Marinko Baotić a glazbeno animira tamburaški sastav franjevačkog Novicijata

12:00 sati: Podjela sendviča

12:15 -13:00 sati: Razgledavanje škole za završne razrede u sklopu „Dana otvorenih vrata klasične gimnazije“ a za ostale učenje plesnih koreografija uz različite pjesme

13:00 sati: Početak „Kviza znanja“, „Igara bez granica“ i „Turnira u stolnom tenisu“

U poslijepodnevnim satima: proglašenje pobjednika i odlazak kućama

 Prijave za susret ministranata s brojem sudionika, prijavom ekipa za igre i kviz znanja potrebno je poslati najkasnije do 8.5.2016. godine na službeni mail: frama.fsr.bs@gmail.com. Svi ministranti trebaju biti u spotskoj obući zbog programa koji će se održati u sportskoj dvorani. Za sve dodatne informacije o susretu obratite se na kontakt duhovnog asistenta fra Danijela Rajića.

MIR I DOBRO!

 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo