Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Nac. seminarDraga braćo i sestre,

pozivamo vas na V. Nacionalni seminar za voditelje formacije i odgovorne u bratstvima Frame koji će se održati u Međugorju od 26. do 28. veljače 2016. pod geslom: „Milosrdni poput Oca“(papa Franjo). Dolazak sudionika predviđen je u petak, 26. veljače, od 16:00 do 17:00 sati u dvorani sv. Ivana Pavla II. (iza crkve sv. Jakova u Međugorju). Sveta misa je u župnoj crkvi s početkom u 18:00 sati.

 Nacionalni seminar za voditelje formacije i odgovorne u bratstvima Frame je od iznimne važnosti za rast bratstva i njegovo napredovanje u formaciji kroz susret i povezivanje sa framašima iz cijele Bosne i Hercegovine. Nadamo se da ćete uvidjeti važnost ovog Nacionalnog susreta, te da će svako bratstvo poslati svoje predstavnike.

Na seminar možete poslati dvoje framaša (preporuča se voditelj formacije i osoba iz vijeća Frame). Prijave za seminar traju do 15. veljače 2016.  Participacija za seminar iznosi 20 KM, a mladi će biti smješteni u dvorcu kod Nancy i Patricka. Područno vijeće Frame Bosne Srebrene će organizirati za ovaj seminar prijevoz od Sarajeva do Međugorja i povratak za framaše kojima zbog udaljenosti ovakav način prijevoza više odgovara. Autobus će krenuti u petak, 26. veljače u 13:30h ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Povratak autobusom iz Međugorja za Sarajevo je predviđen za nedjelju poslije ručka. Participacija za povratnu kartu iznosi 20 KM.

Framaši Bosne Srebrene  mogu se prijaviti na sljedeći način: 
Ivi Maros, područnoj voditeljici formacije, na e-mail adresu frama.fsr.bs@gmail.com ili zvati za sve potrebne informacije na broj mobitela 063 166 499.

Očekujemo vašu prijavu i radujemo se vašem dolasku, a do tada vas pozdravljamo našim pozdravom

MIR I DOBRO!

  

Fra Slaven Brekalo,                                                                         Ana-Marija Knežević, 

nacionalni duhovni asistent                                               nacionalna voditeljica formacije

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo