Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Kraljeva Sutjeska-U subotu 19. prosinca 2015. godine članoví područnog vijeća Franjevačkog svjetovnog reda, bosanskog bratstva Kraljice Katarine: područni ministar Željko Majdanđić, vijećnica područnog vijeća Ružica Čelan, duhovni asistent područnog bratstva fra Danijel Rajić i duhovni asistent OFS-a u Kreševu fra Mario Jurić, posjetili su obitelj poginulog rudara Mije Stojčića u selu Ratanj, župa Kraljeva Sutjeska.

 Ovom prigodom su uručena sredstva koja su se prikupljala u mjesnim bratstvima Franjevačkog svjetovnog reda kroz došašće. Članovi vijeća se ovom prilikom zahvaljuju svima koji su se uključili u akciju i nesebično dali svoj doprinos. Kršćanska i bratstva ljubav se pokazala na djelu za bližnje u potrebi i veliki broj vjernika je bio spreman pomoći. Ostanimo i ubuduće otvorena srca za druge!

Hvala dragom Bogu na milosti da smo bili u prilici pomoći jednoj obitelji da ove božićne blagdane dočeka s nadom u bolje sutra i svetom Franji koji nas je potaknuo da činimo dobra djela po njegovom primjeru: „Ne samo sebi živjeti, nego i drugima koristiti!“.

Ružica Čelan

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo