Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Crocifisso-di-San-DamianoDraga braćo i sestre! Radosno Vas pozivamo na 2. duhovnu obnovu Frame BiH koja će se održati u franjevačkom konviktu u Visokom od 04. do 06. prosinca 2015. godine. Nakon organiziranja prve nacionalne duhovne obnove prošle godine, na posljednjoj održanoj skupštini Frame BiH odlučeno je da se s organizacijom iste nastavi.

 Prijave i dolazak su predviđene u petak, 04. prosinca do 17:00h, a završetak programa u nedjelju u 13:00h, poslije ručka. Na ovu duhovnu obnovu našeg bratstva u BiH mogu doći po dva člana iz svakog mjesnog bratstva, participacija iznosi 40 KM po osobi te svi trebaju ponijeti svoju posteljinu i ručnike. Preporučamo svim sudionicima da ponesu sa sobom Novi zavjet te svakako toplu odjeću i obuću.

Geslo koje će nas voditi kroz ovu duhovnu obnovu je „Neka cijeli svijet bude vaš samostan“.

Prijave framaša za područno bratstvo Bosne Srebrene možete poslati do 29. studenog 2015. na službeni mail: frama.fsr.bs@gmail.com.

Ovakav vid susreta možemo i trebamo iskoristiti za pripremu za nadolazeće nam blagdane, kao i za to da ponovno osjetimo radost molitve i međusobnog bratskog druženja s framašima iz cijele BiH, zauzeto radeći na zbližavanju naših bratstava.

Nadamo se da ćete prepoznati te potrebe i svakako se prijaviti na ovu duhovnu obnovu.

Do našeg skorog susreta pozdravljamo vas franjevačkim pozdravom

MIR I DOBRO!

 

Anđelka Oreč,

nacionalna predsjednica Frame BiH

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo