Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

Frama20Dragi framaši!
Prošlo je 20 godina otkako Franjevačka mladež djeluje u provinciji Bosni Srebrenoj. Prvo bratstvo osnovano je u Vitezu, 1995. godine. Simbolično, i ovogodišnji, V. Franjevački hod krenut će upravo iz Viteza, 25. srpnja.
Povodom 20. rođendana, područno vijeće Frame Bosne Srebrene odlučilo je raspisati Natječaj za najbolji duhovni tekst. Možete pisati o vašem iskustvu Frame, svetom Franji, svetoj Klari, bitno je samo da tematika bude franjevačka. Ostalo prepuštamo vašoj kreativnosti.

Radove možete slati do 20. svibnja s naznakom: Za natječaj na službeni framin e-mail: frama.fsr.bs@gmail.com, a za sve dodatne upite možete se obratiti područnoj predsjednici, Mariji Trogrlić, na e-mail: marija.trogrlic@yahoo.com.
Područno vijeće će odabrati najbolji tekst čiji će autor biti nagrađen odlaskom na franjevačko izvorište, Asiz, odnosno sudjelovanjem na desetodnevnom V. Hodu Frame Bosne Srebrene.
Stoga, pozivamo sve framaše koji vole pisati, da se odvaže i zavire dublje u svoja srca kako bi pronašli najljepše riječi za Framinih 20 godina.
Uz radosno iščekivanje vaših radova i sljedećih susreta, želimo vam MIR I DOBRO!

Područno vijeće Frame Bosne Srebrene

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo