Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

Nakon održanog Angelusa papa Franjo najavio je u svom nagovoru, u nedjelju 1. veljače 2015. u Vatikanu da će u subotu, 6. lipnja 2015. pohoditi glavni grad Bosne i Hercegovine Sarajevo te pozvao vjernike na molitvu.

 "Draga braćo i sestre, želim najaviti da ću u subotu, 6. lipnja, ako se to Bogu svidi, poći u Sarajevo, glavni grad Bosne i Hercegovine. Već od sada vas molim da molite kako bi moj posjet tim dragim narodima bio ohrabrenje vjernicima katolicima te polučio kvasac dobra i doprinio konsolidaciji bratstva i mira, međuvjerskog dijaloga i prijateljstva“, kazao je papa Franjo u nagovoru nakon Angelusa.

Apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini najavio je konferenciju za novinstvo koja će se održati u ponedjeljak, 2. veljače 2015. u 9.30 sati u Apostolskoj nuncijaturi u Sarajevu, ulica Pehlivanuša 9. Apostolski nuncij u BiH mons. Luigi Pezzuto i nadbiskup metropolit vrhbosanski kardinal Vinko Puljić tom će prigodom govoriti o predstojećem pohodu pape Franje Bosni i Hercegovini.

Preuzeto sa KTA

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo