Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Draga braćo i sestre framaši,

ovim putem vas pozivamo na školu animatora koju organizira Područno bratstvo Frame Bosne Srebrene od 6. do 8. veljače 2015. u Visokom. Okupljanje i smještaj sudionika počinje u petak 6. 2. od 16:30 h u prostorijama Konvikta. Geslo VII. Škole animatora je: „Vi ste svjetlost svijeta". 

Škola nudi ideje i smjernice sudionicima koje će po njenom završetku moći primijeniti u svome bratstvu s ciljem da napredujemo u radu, zajedništvu i radosti.

Participacija za sudjelovanje je 60 KM po osobi. Na Školu animatora vam predlažemo da pošaljete po dva framaša. Ukoliko smatrate potrebnim da iz vašeg bratstva dođe više framaša, to nam javite, a mi ćemo u skladu sa preostalim slobodnim mjestima vrlo rado prihvatiti i odgovoriti na vaš upit.

Prijaviti se treba područnoj voditeljici formacije Ana-Mariji Knežević na e-mail frama.fsr.bs@gmail.com ili na broj 063/704-757 najkasnije do 31. siječnja. Pri prijavi treba napisati ime i prezime framaša koji dolaze, koliko imaju godina, jesu li dali obećanja ili su primljeni u Framu. U prijavi navedite i veličinu majice framaša koji će sudjelovati na školi animatora.

Nadamo se da ćete prepoznati potrebu i važnost sudjelovanja u ovoj školi te ćete se odazvati na naš poziv.

 

Mir i dobro!

 

      Fra Danijel Rajić                                                                        Ana-Marija Knežević

područni duhovni asistent                                                   područna voditeljica formacije

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo