Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

Poštovani duhovni asistenti! Draga braćo i sestre svjetovni franjevci!

S radošću vas pozivamo na još jedan nacionalni seminar trajne formacije, koji organizira Hercegovačko područno bratstvo. Seminar će se održati u Međugorju, u kući susreta Domus pacis od 28. do 30. studenoga 2014. Seminar počinje u 17.00 okupljanjem i smještajem u Domus pacis te svetom misom u župnoj crkvi svetog Jakova u 18.00, a završava u nedjelju oko 13.00 zajedničkim ručkom.

 

 Geslo seminara je ''Nosite bremena jednih drugih i tako ćete ispuniti zakon Kristov!'' (Gal 6, 2). Predavači na seminaru su Ana Fruk (OFS Kaptol, Zagreb) član Predsjedništva međunarodnog vijeća OFS-a, Danijela Rebac (OFS Dubrava, Zagreb) nacionalna povjerenica za formaciju te fra Ivan Dugandžić, OFM. Predavači će u svojim izlaganjima poseban naglasak staviti na ulogu odgovornih u bratstvu. Stoga bi bilo poželjno da na seminar dođu mjesni učitelji formacije.

 Broj sudionika na seminaru ograničen je kapacitetom kuće. Iz Bosanskog područnog bratstva može sudjelovati 20 članova.

 Svi sudionici seminara sa sobom trebaju ponijeti posteljinu i ručnike. Doprinos za troškove seminara iznosi 40 KM po sudioniku. Članovi bosanskog bratstva neka se prijave svom područnom ministru, Željku Majdandžiću (Mob. 064 41 92 152 i E-mail: zelko_majdandic@hotmail.com najkasnije do 20. studenog 2014.

 Radosno iščekujući ovo bratsko zajedništvo koje će obogatiti život OFS-a u Bosni i Hercegovini pozdravljamo vas našim franjevačkim pozdravom: mir vam i dobro!

 

Fra Danijel Rajić,                                                                                     Željko Majdandžić

 

područni duhovni asistent OFS-a                                                       ministar OFS-a Bosne Srebrene

 

 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo