Citat tjedna

"I sve što zaištete u molitvi vjerujući, primit ćete."

Mt 21,22

OFS BSDraga braćo i sestre,

Kako smo već najavili, održat' ćemo redovni godišnji kapitul i duhovnu obnovu Bosanskog bratstva Kraljice Katarine, u Visokom od 26. do 28. rujna 2014. godine.

Ove godine Kapitul je posvećen 800. obljetnici svetog Ljudevita – Kralja, zaštitnika OFS-a.

Na kapitul su dužni doći: ministar mjesnoga bratstva ili u njegovoj spriječenosti njegov zamjenik, dva delegata a po mogućnosti i duhovni asistent. Ukoliko imate više zainteresiranih, slobodno se prijavite.

Obavezno je na kapitul donijeti kraći pismeni izvještaj o radu mjesnoga bratstva u protekloj godini, kojim ćete upoznati kapitul o: broju članova primljenih i sa zavjetima, vijeću mjesnoga bratstva (ako ga imate), susretima, aktivnostima i eventualnim problemima u radu.

Participacija za boravak u Visokom iznosi 60KM po osobi. Stoga molimo mjesne ministre i duhovne asistente da obavezno prijave broj učesnika i ponesu novac za smještaj. Podatke javiti poštom na adresu Područnog vijeća (Zagrebačka 18, 71000 Sarajevo) ili e-mailom na adresu frama.fsr.bs@gmail.com najkasnije do 20. rujna 2014. godine.

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo