Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

plakataJedan od zapaženijih rock bendova na BiH duhovnoj glazbenoj sceni 14.rujna u 20:00 h nastupa u amfiteatru KŠC Zenica. Riječ je o Novom Nebu iz Zenice župe sv. Ilije koji promociju svog novog albuma "Gospodin dolazi" započinje upravo u svom rodnom gradu.

Publiku očekuje prava glazbena multimedijalna poslastica i pomalo neobičan način interpretacije duhovne glazbe. Kreativnost ovog glazbenog sastava, koji vješto spaja duhovnu glazbu sa modernim elementima rocka, funkya, ambijentala... na ovom koncertu će upotpuniti i video projekcijom. Očekujte neočekivano, a ulaz je besplatan.

Mi se ovom događaju iskreno veselimo, te smo se potrudili na najbolji mogući način pripremiti promociju, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Vidimo se.

 

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo