Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

III. Nacionalni seminar za voditelje formacije i odgovorne u bratstvu će se održati u Međugorju od 7. do 9. ožujka 2014. pod geslom: „Onaj tko ljubi Krista pun je radosti“.

 

Dolazak sudionika predviđen je u petak, 7. ožujka, do 17:00 sati u župnoj dvorani Ivana Pavla II. (Žuta dvorana), gdje će se odvijati i radni dio seminara, a završetak je predviđen u nedjelju, 9. ožujka nakon ručka. Sudionici će tijekom seminara biti smješteni u dvorcu „Nancy i Patrick“. Na seminar se može prijaviti dvoje framaša iz jednog bratstva (preporučuje se voditelj formacije i osoba iz vijeća Frame).

 Tim povodom će se organizirati prijevoz od Sarajeva do Međugorja i povratak za framaše iz područnog bratstva Bosne Srebrene kojima zbog udaljenosti taj način više odgovara. Bus će krenuti u petak, 7. ožujka u 13:30h ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu. Povratak busem u Sarajevo je predviđen za nedjelju poslije ručka.

 Prijave za seminar traju do 25. veljače 2014. Prilikom prijave navesti: ime i prezime framaša, mjesno bratstvo, broj mobitela, veličinu majice i naznačiti da li idete našim organiziranim prijevozom ili samostalno do Međugorja.

 Participacija po sudioniku iznosi 20 KM i uključuje majicu i sve potrebne materijale za seminar. Participacija za povratnu kartu od Sarajeva do Međugorja iznosi samo 10 KM. Smještaj i hrana su besplatni. Sve ostale troškove puta snosi područno vijeće Frame Bosne Srebrene.

 Prijave slati Ana-Mariji Knežević, područnoj voditeljici formacije, na e-mail adresu ana-marija_k@hotmail.com ili broj mobitela 063 704 757. Svi prijavljeni framaši na seminar moraju ponijeti podmetač i vreću za spavanje. Očekujemo vašu prijavu i radujemo se vašem dolasku, a do tada vas pozdravljamo našim pozdravom Mir i dobro!

 Područno vijeće Frame Bosne Srebrene

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo