Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

framin2019

 

XXIII. SUSRET FRANJEVAČKIH
MINISTRANATA – FRAMIN

„Važno je oduševiti srce za radost“ (Yves Ivonides).
Dragi ministranti, župnici, kapelani, vjeroučitelji, časne sestre, duhovni asistenti Frame i svi koji radite s djecom i mladima, područno Vijeće Frame Bosne Srebrene izradilo je knjižicu povodom XXIII. Ministrantskog susreta „FRAMIN“ koji će se održati u subotu, 21. svibnja 2022. godine u Visokom pod geslom „Važno je oduševiti srce za radost“ (Yves Ivonides).


Sadržaj ove knjižice(koju možete u pdf formatu preuzeti ovdje) podijeljen je u dva dijela: I. Sveci franjevačkog reda i II. Ministrant i njegova služba. Prvi dio knjižice nije napisan u obliku pitanja i odgovora, nego u obliku teksta, a drugi dio knjižice ostao je napisan u obliku pitanja i odgovora. Ministranti će moći sudjelovati kao i do sada u različitim Igrama bez granica, ali će također imati priliku pokazati svoje znanje o navedenim dvjema temama kroz Kviz znanja.
Stoga, sve vas koji radite s ministrantima, pozivamo da na svojim tjednim susretima obradite sadržaj ove knjižice kako biste im pomogli u stjecanju znanja i pripremili svoje ekipe za naredni FRAMIN.

Prijave za susret ministranata s brojem sudionika potrebno je poslati najkasnije do 8. svibnja 2022. na službeni e-mail: frama.fsr.bs@gmail.com. Za dodatne informacije o susretu možete kontaktirati područnog duhovnog asistenta Frame, fra Davora Petrovića.
Dok radosno očekujemo naš susret pozdravljamo Vas našim franjevačkim pozdravom:
Mir i dobro!

Leona Barešić, predsjednica

fra Davor Petrović, duhovni asistent

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo