Citat tjedna

„Tada im svima reče: Tko hoće biti moj učenik, neka se odrekne sebe i svaki dan uzme svoj križ i neka ide za mnom.“

 

Luka 9, 23

x

Draga braćo i sestre!
Pozivamo vas na X. Nacionalni seminar za voditelje formacije i odgovorne u bratstvima Frame koji će se održati u Visokom od 29. do 31. listopada 2021. godine pod geslom: „Vidim, braćo, da Gospodin želi učiniti od nas veliku družbu.“ (Peruđ 31,1)

Dolazak sudionika predviđen je u petak, 29. listopada, od 16:00 do 17:00 sati u samostan sv. Bonaventure, a završetak je predviđen u nedjelju, 31. listopada, nakon ručka.
Nacionalni seminar za voditelje formacije i odgovorne u bratstvima Frame je od iznimne važnosti za rast bratstva i njegovo napredovanje u formaciji kroz susret i povezivanje s framašima iz cijele Bosne i Hercegovine. Nadamo se da ćete uvidjeti važnost ovog Nacionalnog susreta te da će svako bratstvo poslati svog predstavnika. Na seminaru, zbog trenutne situacije izazvane virusom SARS-CoV-2, može sudjelovati po jedan framaš (preporučuje se voditelj formacije) iz svakog bratstva. Prijave za seminar traju do 17. listopada 2021., a participacija iznosi 40 KM.
Možete se prijaviti na sljedeći način:
- članovi Frame Bosne Srebrene Ivanu Piliću, područnom voditelju formacije, na e-mail adresu ivanpilic933@gmail.com ili broj mobitela 063 739 675
- članovi Frame Hercegovine Ivi Lasić, područnoj voditeljici formacije, na e-mail adresu lasiciva228@gmail.com ili broj mobitela 063 228 723

Očekujemo vašu prijavu i radujemo se vašem dolasku, a do tada vas pozdravljamo našim pozdravom
MIR I DOBRO!


Petra Bračić, nacionalna voditeljica formacije
Fra Davor Petrović, nacionalni duhovni asistent

logo

O nama

FRAMA je kratica za zajednicu, tj. bratstvo mladih koje se naziva Franjevačka mladež. Dakle, kako je navedeno u čl. 1. statuta Frame, ona je »bratstvo mladih katolika koji se osjećaju pozvanima od Duha Svetoga da žive Evanđelje u bratstvu, u svjetlu poruke sv. Franje Asiškoga, u krugu Franjevačkoga svjetovnog reda.

Adresa središnjice Frame i OFS-a

Zagrebačka 18

BiH 71000 Sarajevo

E-mail

frama.fsr.bs@gmail.com

FRAMA OFS Copyright © 2013-2022 All Rights Reserved. Design and development logo